Menü

Eladó hőszivattyús lakások Budapest belvárosában

  • Helyszín: Budapest VIII. ker.
  • Ingatlanok száma: 3
  • Építkezés kezdete: 2019.03.22
  • Eladó ingatlanok: 3
  • Építkezés vége: 2019.12.15
  • Ingatlanok méretei: 56-78 m²
Új építésű projekt leírás

>>> Görgessen le a lakáslista megtekintéséhez! <<<

Budapest belvárosában található környezetbarát, energiatakarékos, allergiamentes fejlesztés a VIII. kerületben, a körút közvetlen közelében. A 60 lakásból álló társasház modern, elegáns stílust képvisel, korszerű technológiával felszerelt, hőszivattyús felületfűtéssel, -hűtéssel büszkélkedik.

A 8 emeleten elhelyezkedő belvárosi lakások változatos alapterülettel és elosztással rendelkeznek, így befektetők és saját részre keresők is megtalálják a számukra előnyben részesített lakástípusokat, a 40m2-es kétszobás lakásoktól a 114 m2-es duplex lakásokig. A lakások mindegyike loggiával vagy terasszal rendelkezik.

BELVÁROS SZÍVÉBEN

A lakások belvárosi elhelyezkedése rendkívül kedvező. Az új építésű társasház a Blaha Lujza tértől 200 méterre található, a 4-es 6-os villamos, M2-es és M4-es metró közvetlen közelében. A belváros különböző pontjai tényleg percek alatt elérhetőek.

Karnyújtásnyira megannyi színház, egyetemek, boltok, üzletek és megszámlálhatatlan étterem érhető el, pár lépés az Europeum bevásárlóközpont és a teljes felújítás alatt álló Skála áruház. Józsefváros Budapest belvárosának legdinamikusabban fejlődő környéke, ahol a lakások állandó felértékelődése tapasztalható.

ÖKO TÁRSASHÁZ

Ezek az eladó lakások szinte páratlan energetikai tulajdonságokkal bírnak.
KÖRNYEZETBARÁT: a hőszivattyús megoldásnak köszönhetően a lakások fűtése égés nélkül működik, az épületnek így egész egyszerűen nincsen károsanyag-kibocsátása.
ENERGIATAKARÉKOS: a fűtés és hűtés költsége a nyersanyagár változásoktól teljesen független, a megújuló energiának köszönhetően rendkívül alacsony rezsiköltséggel kell számolni. A hőszabályozás hatékonyabb, mint a hagyományos rendszereknél.
EGÉSZSÉGES: a felületfűtésnek köszönhetően nem kavarodik a por a lakásokban, mely a radiátoros fűtés és a hagyományos légkondicionáló rendszer hátulütője volt korábban, így meggátolja az allergia kialakulását. Mindemellett a felületfűtés egyenletes és komfortos hőérzetet biztosít.

A beruházó 19 éves építőipari tapasztalattal rendelkezik, több mint ezer átadott lakással. Az építkezés során a kivitelező 1. osztályú anyagokat használ. A garázsbeállók és tárolók a földszinten kerülnek elhelyezésre, igény szerint parkológépek beépítésére is lehetőség van.

CSOK igényelhető, továbbá a lakások garantáltan az 5%-os ÁFÁ-val vásárolhatók meg!

 

Tudjon meg többet a lakásokról és a fizetési ütemezésről, keressen minket!

06305383928

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!