Menü

E11 Társasház

 • Helyszín: Budapest XI.kerület
 • Ingatlanok száma: 16
 • Építkezés kezdete: 2020.10.27
 • Eladó ingatlanok: 5
 • Építkezés vége: 2024.10.27
 • Ingatlanok méretei: 29-32 m²
Új építésű projekt leírás

AKCIÓS AJÁNLATOK!

Egyes lakások most 950 000-es nm-áron vásárolhatók meg, az ajánlat  visszavonásig érvényes!

Budapest XI. kerületében, Újbuda megújuló városrészében épülő, összesen 464 lakásos társasházfejlesztés. Az összesen 3 épületből álló lakópark már elkészült első épületének lakásaiba be is költöztek a lakók.

Zöldövezet és lakóterek fúziója, melyek egységet alkotva válnak igazi otthonos, biztonságos környezetté. A lakópark kertjének kialakítása egy városi oázist biztosít a lakók részére, ahol egyaránt jó élni és kikapcsolódni.

A projekt keretében épülő két, földszint + 9 emeletes épület kivitelezése egyszerre valósul meg.

A különleges kialakítású épületegyüttesnél a 6. emelettől a tetősíkon ugrásokkal csökken a szint nagysága, ezzel felfelé haladva egyre kevesebb lakás van a szinteken. A társasház ingatlanjaiban a fűtést és a melegvizet a távhő szolgáltatja lakásonként saját mérőórával ellátva. Az összes lakás klímaberendezéssel, lesz felszerelve.

A társasház lakásai erkéllyel vagy terasszal, a 7-9. emeleti lakások pedig tágas és jól berendezhető tetőterasszal rendelkeznek majd. Az erkélyek és teraszok lehetőséget biztosítanak a lakók számára például magánkert kialakítására, sütögetésre, vagy családi összejövetelek tartására egyaránt.

Az épületegyüttesben összesen 464 lakás kerül kialakításra. A lakópark széles méretkínálattal bír: a leendő tulajdonosok a 28 m2-es stúdiólakásoktól kezdve a 150 m2-es, több hálószobás ingatlanig választhatnak új otthont, a nagyobb, 2-4 hálószobás lakások a CSOK-ra (Családi Otthonteremtési Kedvezményre) is alkalmasak.

A lakásokba beépítésre kerül a gépesített konyhabútor, az előszobabútor, valamint a fürdőszobai bútor a szaniterekkel együtt, szekrényes kivitelű mosdókkal. Mindez beletartozik a vételárba.

Az épületek bejáratainál modern, tágas lobby fogadja az érkezőket, ahol helyet kapnak a süllyesztett postaládák, valamint egy leülős beszélgetésekre alkalmas hangulatos társalgó rész, növelve a lakók komfortérzetét. A telek nagyobb részében zöld felületek kerülnek kialakításra. Ezekben a kertekben közösségi kikapcsolódásra, sportolásra alkalmas felszereléseket telepítünk, a kisebb korosztály számára pedig játszótérrel színesítjük.

A parkolást a földszinti részen 21 beállási lehetőséggel ellátott felszíni parkoló, valamint a társasház alatt kialakított egyszintes mélygarázs biztosítja, ahol 456 parkolóhely lesz elérhető, közülük 50 e-töltő kialakítására alkalmas módon kerül megépítésre.

Az épületegyüttes megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében ideális helyen van, a Rákóczi vagy a Petőfi hídon keresztül könnyedén elérhető a Belváros. A tömegközlekedést előnyben részesítők a fonódó villamospálya részeként az 1-es villamost, illetve számos buszjáratot választhatnak mind a Belváros, mind a kerület egyéb részeinek megközelítésére. A 4-es metró, valamint az elővárosi vonatok megállója is könnyedén elérhető csupán egy átszállással.

A kerület kifejezetten bővelkedik felsőoktatási intézményekben, melyek kerékpárral, gyalogosan vagy busszal is könnyen megközelíthetők. A közelben számos szolgáltatás, és több, minden igényt kielégítő bevásárlóközpont is elérhető: az Újbuda Center szinte a szomszédban van, és az Etele Pláza is 5 percre található.

Feltüntetett kedvezményes árak készültségi szinthez igazodó, 30-20-20-20-10%-os fizetési ütemezésre értendők,

Amennyiben az önerőn kívül egyéb forrásokat is igénybe kívánnak venni, az ahhoz a konstrukcióhoz tartozó lakásárakról és feltételekről kérem, érdeklődjön elérhetőségeim bármelyikén.

A projekt lakásai 5% -os ÁFA-t tartalmaznak, amely visszaigényelhető. Ezáltal még kedvezőbb a lakóingatlanok ára.

Várható átadás: 2024. Q4.


Technikai adatok / egyéb információk

 • inverteres, hűtő-fűtő, split klíma berendezés (beüzemelve)
 • távirányítós, elektromos redőnyök
 • konyhabútor beépített gépészeti elemekkel (sütő, főzőlap, páraelszívó, hűtő, mosogatógép)
 • szekrényes kivitelű fürdőszoba mosdó
 • előszobabútorzat

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!