Menü

Budapest X. kerületében, a Bánya tó közelében új építésű PENTHOUSE lakás eladó

  • Helyszín: X.
  • Ingatlanok száma: 1
  • Építkezés kezdete: 2019.10.17
  • Eladó ingatlanok: 1
  • Építkezés vége: 2019.12.31
  • Ingatlanok méretei: 92-92 m²
Új építésű projekt leírás

Budapest X. kerületében, a Bánya tó közelében új építésű PENTHOUSE lakás eladó

2019 december végi átadással kínálunk eladásra egy új építésű PENTHOUSE lakást a 10. kerület könnyen megközelíthető, jó tömegközlekedéssel rendelkező részén. A földszint + 5 emeletes társasházban 40 lakás és 2 iroda került megépítésre, melyek közül már csak ez a 1 db Penthouse lakás eladó.

A tervezés során rengeteg olyan szempontot figyelembe vettek, amely más projekteknél nem megvalósítható. A kialakításnál, alaprajzok megtervezésénél sikerült maximálisan kihasználni a teret úgy, hogy közben megmaradtak a tágas, fényes szobák, a kényelmes erkélyek, de nem került háttérbe a funkcionális, praktikus szobabeosztás sem.

Az építtető cég továbbá lehetővé teszi a lakások belső felszereltségének (hideg- és melegburkolat, szaniterek, beltéri ajtók) teljes mértékű személyre szabását, a vevőnek nagymértékű szabadságot ad a lakásbelső megtervezése során.

A projekt további nagy előnye a modern padlófűtés rendszer, melyet a házközponti egységen keresztül lakásonként szabályozhatóvá tettek a lakók számára. Lapradiátorok nem kerülnek beépítésre, így a szobák bútorozása is jóval könnyebbé válik.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiemelkedő elosztású, tágas  ingatlan hatalmas terasszal, keressen bizalommal!

 

 

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!