Menü

Balatonföldvári nyaralók verhetetlen áron

  • Helyszín: Balatonföldvár
  • Ingatlanok száma: 75
  • Építkezés kezdete: 2019.10.01
  • Eladó ingatlanok: 75
  • Építkezés vége: 2020.06.30
  • Ingatlanok méretei: 17-54 m²
Új építésű projekt leírás

Saját balatoni nyaraló 14 millió Ft-ért?

A déli part egyik kedvelt üdülővárosában, Balatonföldvár központi részén 103 új építésű, korszerű apartman keresi új tulajdonosát. Mivel egy patinás hotelépület teljes átalakításával valósul meg a beruházás, ezek a kiváló minőségű lakások rendkívül kedvező áron válnak elérhetővé.

A lakások átadása két ütemben történik, az A épületrész lakásait már 2020 nyarán, a B épületrész lakásait 2021-ben vehetik birtokba az új tulajdonosok. A páratlan ár-érték arány mellett a lakások fenntarthatósága is nagyon kedvező az egy ingatlanra jutó alacsony rezsiköltségek miatt. A meglévő szállodaépület a tartószerkezetig visszabontásra kerül, így teljesen új falazat,szigetelés és gépészet kerül kialakításra. Az apartmanok a fűtés és légkondicionálás kiépítésével együtt, korszerű hang és hőszigeteléssel kerülnek átadásra.

A 4 emeletes liftes épületben kertkapcsolatos, loggiás és medence-közeli apartmanok közül lehet válogatni. Az apartmanok 17 és 53 nm közötti alapterülettel rendelkeznek. Az ingatlanok mellé gépkocsibeálló vásárolható. Kiváló befektetési lehetőség cégek számára is, hiszen az ár 27% ÁFÁ-t tartalmaz!

A tulajdonosok kényelmét a belső zöldkerthez tartozó nagy medence és napozóterasz teszi még teljesebbé. A balatonparti strand egy kényelmes sétával megközelíthető, Balatonföldvár központjának üzletei, éttermei pedig csupán karnyújtásnyira találhatóak.

Ne maradjon le erről az egyedi befektetési lehetőségről! További információért keressen a megadott elérhetőségeken.

 

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!