Menü

A Porta Nova eladó lakásai Budapest belvárosában

  • Helyszín: Budapest.VII.ker.
  • Ingatlanok száma: 8
  • Építkezés kezdete: 2017.04.10
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2019.02.15
  • Ingatlanok méretei: 43-74 m²
Új építésű projekt leírás

Sajnáljuk, az összes lakás elkelt a projektben. Tekintse meg az aktív projekteket:
http://www.ujlakasbudapest.hu/


A Porta Nova egy magas színvonalú fejlesztés Budapest belvárosában, a 7. kerületben, a Rózsák tere közelében. A 45 lakásos, 6 emeletes társasház egy belső kertrésszel csatlakozik a szomszédos épületegyüttes belső udvarához, amely egy 1000 nm-es zöld pihenőterület. A pinceszinten teremgarázs kerül kialakításra. A Porta Nova lakásainak mérete és elrendezése széles skálán mozog, hogy megfeleljenek az eltérő igényeknek.

A kiemelt műszaki tartalom értékállóságot, a hőszivattyús fűtés-hűtési megoldás alacsony fenntartási költségeket és energiahatékonyságot biztosít a tulajdonosok számára. Az anyaghasználat és a külső megjelenés is a korszerű elvárásoknak tesz eleget. Az időben megkötött szerződések után műszaki egyeztetéseken a Porta Nova társasházban van mód arra, hogy a vásárlók a saját elképzelésük szerint alakítsák a belső elrendezést, a burkolatokat, elektromos kiállásokat és a szaniterek beszerelését.

A lakások energiatakarékosság és élettani hatások szempontjából kiemelkedőek, mivel károsanyag kibocsátással nem rendelkeznek, megújuló energiát alkalmaznak, alacsony fűtési és hűtési költségeket biztosítanak. Nincsen a radiátoros fűtéshez hasonló felkavart por, helyette a felületfűtés egyenletes és komfortos hőérzetet biztosít, a felülethűtés pedig hatékonyan, zaj nélkül, káros és allergiát kiváltó levegőáramlás nélkül éri el a kívánt hőmérsékletet.

A Porta Nova elhelyezkedése kiváló, karnyújtásnyira a 4-es 6-os villamos, a 2-es metró Blaha Lujza téri megállója, és pár lépéssel a városközpontban és a palotanegyedben találjuk magunkat.

További információért keressen minket bármely elérhetőségünkön!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!