Menü

Új építésű társasház a 13.kerületben, energiatakarékos otthonokkal 216

Ár: ELADVA
Referencia szám: LS003374
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Budapest XIII.kerület
emelet: 2. emelet
szobák: 1 szoba
átadás éve: 2025.03.30
alap terület: 39.69 m²
terasz mérete: 2.58 m²
valós terület: 40.98 m²
fűtés típusa: Hősszivattyú
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

 

Tökéletes lokáció, minőségi otthonok Angyalföldön!

A  XIII. kerület egyik legdinamikusan fejlődő részében épül az a 9 emeletes új társasház, mely nem csupán külsőleg egy modern lakóház, de összetételében is minőségi anyagfelhasználás jellemzi.

Költséghatékony fenntarthatóságát, modern gépészeti megoldások biztosítják! Az emeleten elhelyezkedő teraszok, jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban.  A hőmegtartást korszerű nyílászárók,  beépített rejtett redőnyök és 20 cm vastag fal szigetelés biztosítja.

Az épületben modern energiatakarékos világítási és elektromos rendszerek, valamint szelektív hulladékkezelés kerül kialakításra.

A költséghatékony hőszivattyús rendszer, mennyezet hűtés -fűtéssel biztosítja az évszaknak megfelelő ideális hőmérsékletet. A megújuló energiák felhasználása  mellett kulcsfontosságú az épületbe tervezett gépészeti és elektromos rendszerek alacsony energiafelhasználása.

A lakások méretei 30m2-140m2-ig terjednek. Az emeleteken a Keleti, Déli és Dél-Nyugati fekvés miatt az ingatlanok benapozottsága, tájolása optimális, északi fekvésű lakás nincs az épületben.

A belső udvarban kialakított zöldfelületek, illetve kert teszi még kellemesebbé az ott lakók életét.

A környéken minden megtalálható, (iskola, óvoda, kórház, orvosi rendelő, gyógyszertár, bank, kormányablak, kávézó, Tesco, Aldi, Spar, virágüzlet, edzőterem), közlekedés szempontjából is kiváló, mivel a metró, buszok (távolsági is!), 1-es villamos csupán néhány perc távolságra vannak.

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!