Menü

Eladó 65 nm-es lakás a Balaton déli partján 402

Ár: 35 411 950 FT
Referencia szám: LS001605
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: Siófok
emelet: 4. emelet
szobák: 2 + 1 szoba
átadás éve: 2020.05.31
alap terület: 65.09 m²
erkély mérete: 3.45 m²
valós terület: 66.82 m²
fűtés típusa: Hőszivattyús fűtő-hűtő rendszer
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Kiváló lehetőség közvetlenül az Balaton-parton!

Siófok kedvelt részén, a Balaton partján kínáljuk megvételre ezt a napfényes, nappali + 2 szobás, 3,45 nm-es erkéllyel rendelkező, 4. emeleti lakást.

A siófoki Ezüstparton, 50 méterre a Balatontól, egy 10 emeletes modernizált épületében panorámás lakások még leköthetők.

A korábban hotelként működő épületet 2018 augusztusában teljesen új tervek alapján modernizálják, így alakítva ki a mai kor elvárásainak megfelelő élhető lakásokat. A teljes műszaki felújítás során a megújult külső és belső terek mellett modern gépészet, burkolat és szigetelés kerül beépítésre. Az eredeti szerkezet megtartásával pedig biztosítják a lakások kiváló ár/érték arányát. Az épület műszaki átadása 2020 nyarára várható.

KIVÁLÓ BEFEKTETÉS

A piaci igényeknek megfelelően jellemzően nappali + 1, illetve nappali + 2 szobás ingatlanok kerülnek kialakításra, melyek állandó lakásként és nyaralóként is hasznosíthatók. A 11. szinten ráépítéssel 3 penthouse lakás kerül megépítésre. A kivitelezés 2018-as szabványok szerint történik értékálló minőségben. A lakások hűtés-fűtése hőszivattyús rendszerrel valósul meg, amely nagyon gazdaságos és hatékony üzemeltetést biztosít. Az épületben 2 lift támogatja a lakók kényelmét.

A társasház épületében, a lakóközösségtől minden szempontból különálló wellness szolgáltatásokat biztosító konditerem/fürdőegység kap helyet. A szolgáltatás igénybevétele opcionális lesz minden lakó számára, így sem a közös költséget, sem a társasház működését nem befolyásolja, az itt pihenni vágyók számára viszont plusz lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra.

Az Ezüstpart jelenleg komplett megújuláson esik át köszönhetően az önkormányzati beruházásoknak és a környező lakóépület-fejlesztéseknek. A fejlődő környék és a befektetési kedv garantálja az ingatlanok értékének növekedését.

LENYŰGÖZŐ PANORÁMA

Az épület elhelyezkedése és tájolása csodálatos balatoni panorámát biztosít a tulajdonosok számára. Ilyen magas épületet a Balaton-parton ma már nem engedélyeznek, de mivel ez egy meglévő épület, Önnek még lehetősége van részesülni ebből az előnyből.

KÖZVETLEN SZABAD STRAND

Siófok több mint 3 kilométer hosszú szabadstrandja közvetlenül a társasház előtt terül el. A környéken számos szórakozási lehetőség kerül kialakításra, nagyméretű, modern játszóterek, edzőpark, egész évben nyitva tartó fitness és wellness (2020 nyarától), szörf- és kite táborok, paddle, kajak, kenu és vízibicikli kölcsönzés, valamint több parti sétány igényes büfékkel és éttermekkel.

MEGBÍZHATÓ FEJLESZTÉS

A beruházó páratlan referenciákkal és több folyamatban lévő fejlesztéssel rendelkezik. A társasházban a lakások 70%-át már az értékesítés kezdeti szakaszában lefoglalták, ezért nem érdemes késlekedni. Az épület szomszédságában a korábbi fejlesztés során átadott társasház és annak bemutató lakása referenciaként megtekinthető.

Referencia szám: LK474646

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!