Menü

Eladó 43 nm-es lakás Ferencváros szívében2.2

Ár: 39 800 000 FT
Referencia szám: LS001782
ingatlan típusa: Lakás
helyszín: IX. kerület
emelet: 2. emelet
szobák: 1 + 1 szoba
átadás éve: 2021.03.31
alap terület: 42.79 m²
terasz mérete: 11.41 m²
valós terület: 48.50 m²
fűtés típusa: Levegő-víz hősszivattyú
CSOK-ra alkalmas-e: nem
Új építésű ingatlan leírás

Modern, magas minőségű, fiatalos lakások egy karnyújtásnyira a belvárostól.

A 9. kerület jól megközelíthető, de nyugodt részén, A Haller utca közelében épülő társasház egyszerre nyújt korszerű műszaki megoldásokat, modern és biztonságos lakásokat, valamint igazi pesti környezetet.

A projekt második emeletén elhelyezkedő 42,7 nm-es lakása, nappali –étkező-konyhával + 1 szobával és 11,41 nm-es erkéllyel eladó.

A beruházás keretében megépülő 31 lakás földszint + 8 emeletre elosztva kerül megépítésre. A teremgarázs beállók (4 millió ft/db) és a tárolók a földszinten helyezkednek el, így a lakások az első emelettől kerülnek kialakításra, megközelítésüket természetesen korszerű lift segíti.

A 25 éves tapasztalattal rendelkező beruházói és kivitelezői csapat megfelelő referenciákkal és szakértelemmel fogott a projekt megvalósításához. Céljuk egy fiatalos, de élhető társasház megépítése volt, éppen ezért jellemzően kisebb (nappali+ 1 hálós) lakásokat találhatunk az épületben, de természetesen a több fős családok számára is van választási lehetőség. A beruházás legfőbb erénye kétség kívül a kimagasló műszaki tartalom, amely már több átadott társasházban is bizonyított. A Mitsubishi hőszivattyús hűtő-fűtő rendszere a hőmérsékletszabályozás mellett nem csak kiszűri a levegő allergéntartalmát, de távolról vezérelhető is, valamint a hagyományos házközponti gázfűtésnek csupán töredéke lesz a havi fűtésdíj.

A változatos lakásállomány és kimagasló műszaki színvonal mellett a gördülékeny ügymenet is erőssége a projektnek/tulajdonosoknak. A folyamatos együttműködés és tájékoztatás teszi lehetővé, hogy az adásvétel végeztével a vevőkből elégedett tulajdonosok váljanak.

Az épület elhelyezkedése és a lakástípusok egyértelművé teszik, hogy ez a társasház azoknak épül, akik szeretnék a közelben tudni a belváros pezsgését, mégis szeretnének kellő távolságban lenni a zavaró forgatagtól, hogy kiélvezhessék modern és fiatalos otthonuk kényelmét – legyen szó akár saját lakásunkról, akár befektetésre vásárolt ingatlanunkról.

Referencia szám: LK480542

Ingatlan kereső
Hívjon, vagy küldjön üzenetet!