Menü

Eladó luxus felsőemeleti lakások a belvárosban - Ráday Hall

  • Kerület: IX.
  • Ingatlanok száma: 6
  • Építkezés kezdete: 2017.08.31
  • Eladó ingatlanok: 6
  • Építkezés vége: 2018.12.31
  • Ingatlanok méretei: 69-214 m²
Új építésű projekt leírás

Budapest egyik leghangulatosabb részén, a Ráday utca Kálvin térhez közel eső szakaszán található ez az egyedülálló fejlesztés, melyben egy gyönyörű, 4 szintes polgári ház teljes felújítása során, egy új szint felhúzásával 12 db új építésű, luxus lakás kerül kialakításra. A 12 lakásból 6 kerül értékesítésre 76 nm-től egészen 245 m2-ig.

Minden lakáshoz elkülönülő teraszrész tartozik impozáns városi kilátással, a lakások egyedi cirkó fűtéssel, a legkorszerűbb hang- és hőszigeteléssel, valamint légkondícionálással rendelkeznek. Az építkezés befejezéséig a vevőnek lehetősége van a belső kialakítás és a burkolatok módosítására is. A komoly referenciákkal bíró beruházó exkluzív és magas minőségű kialakítás révén biztosítja, hogy a lakások praktikus életteret és értékállóságot biztosítsanak.

A IX. Kerület belső-ferencvárosi része az utóbbi években valóságos felvirágzáson ment keresztül. Az egyébként is rendkívül hangulatos polgári városrész megtelt élettel, egymást érik az újhullámos kávézók, éttermek, kulturális központok, miközben a környéknek sikerült megőriznie intimitását, és megbújik a tömeges turizmus fő célpontjai mellett.

A központi lokáció közlekedés szempontjából is nagyszerű, néhány lépéssel elérhető az M4-es metró, a 4-es 6-os villamos és az M3-as metró Corvin negyed megállója is, valamint további közlekedési csomópontok is sétatávolságban vannak. A környék nívóját tovább emeli az egyetemek (Corvinus, Műegyetem) és a Dunapart közelsége is.

Ha szeretné megtekinteni a lakásokat, jelentkezzen!

Figyelem! Az építkezés befejezésével a lakások csoportos értékesítése várható, valamint a beruházó az árak emelését tervezi. Ha érdekli a projekt, és szeretne a tavalyi árakon hozzájutni, ne késlekedjen!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!