Menü

Eladó kertvárosi lakások 3 lakásos társasházban, Pestszentlőrincen

  • Kerület: XVIII.
  • Ingatlanok száma: 3
  • Építkezés kezdete: 2018.06.14
  • Eladó ingatlanok: 0
  • Építkezés vége: 2018.08.31
  • Ingatlanok méretei: 121-137 m²
Új építésű projekt leírás

 

A XVIII. kerület frekventált részén épült 3 lakásos, 3 szintes, új építésű társasház. A lakások azonnal költözhetőek!

Az épület az Üllői út közvetlen közelében helyezkedik el, ebből adódóan a belváros gyorsan megközelíthető. Továbbá a busz és villamoshálózat segítségével az M3 metró is több vonalon, könnyen elérhető, amely a leghatékonyabb módja a városon belüli közlekedésnek.

A társasház békés, kellemes kertvárosi környéken épült, családi házas környezetben, zöld fákkal övezett belső kerttel. A közvetlen közelben óvoda, iskola, piac, posta, egészségügyi ellátó központ és számos üzlet, szolgáltatás is megtalálható. Kiváló környezet kisgyermekes családok számára is.

Az udvaron a lakásokhoz gépkocsi beálló tartozik, ahova elektromos, távirányítós kapun keresztül lehet bejutni. A lakások fedett terasszal rendelkeznek, az emeleti lakáshoz a tetőtéri szint is hozzátartozik. Az elektromos és gépészeti szerelések biztosítják a konyhabútor, klímaberendezés, redőnyök stb. rugalmas beszerelését, melyeket az új tulajdonosok saját elképzelésük szerint tudnak kialakítani. Az összkomfortos, amerikai konyhás nappalival rendelkező lakások minőségi anyagokkal és kifogástalan műszaki megvalósítással készültek.

Ha további kérdései vannak, vagy szeretné megtekinteni a lakásokat, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Válasszon magának a kertvárosi, minőségi kivitelezésű otthonokból, és már költözhet is családjával!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!