Menü

A Savoya Ház eladó lakásai Budafok közelében, a Duna-parton

  • Kerület: XI.
  • Ingatlanok száma: 102
  • Építkezés kezdete: 2017.03.01
  • Eladó ingatlanok: 46
  • Építkezés vége: 2019.08.31
  • Ingatlanok méretei: 38-97 m²
Új építésű projekt leírás

Savoya-Ház: Különleges tervezés, alacsony fenntartási költségek és kiemelkedő ár-érték arány jellemzi ezt a Budapest XI. kerületében megvalósuló projektet.

A Savoya-Ház koncepciója a dunai panorámát és a déli tájolást is mesterien kiaknázza egyedi építészeti stílusával és kialakításával. Az autóút irányába a társasház nyugati főhomlokzata néz, amely egy egybefüggő, hatalmas (4500 nm-es) üveg élőkép. Az élőkép egy erdőrészletet ábrázol, és energiatakarékos led-es világítással éjszaka is egyedülálló látványt nyújt.

A Savoya-Ház kivitelezésében hangsúlyos szerepet kapnak a megújuló erőforrások: a fűtés, hűtés és melegvíz ellátás a legkorszerűbb technológiával, levegős hőszivattyúk alkalmazásával valósul meg, ennek köszönhetően a rezsiköltségek rendkívül alacsony szinten tarthatók.

Elhelyezkedés tekintetében meghatározó tulajdonság a Duna-part közelsége. A városközpont autóval 10-15 perc alatt megközelíthető, de több villamos- és buszjárat valamint egy kerékpárút is megkönnyíti a közlekedést. Pár lépésnyire található továbbá a Savoya Park - egy hatalmas üzletház, amely lehetőséget biztosít a többek között a mindennapos bevásárlásra és ügyintézésre is.

A Savoya-Ház dunaparti lakásai a korszerű kivitelezés, az elhelyezkedés és a kimagasló ár-érték arány miatt befektetésnek is kiválóak. A belső kialakításnál és anyaghasználatnál a vevő igényeit és elképzeléseit is figyelembe veszi a kivitelező.

A lakások fele már elkelt!
Jelentkezzen Ön is, ha érdekli a fejlesztés, és többet szeretne megtudni a feltételekről!

Ingatlanok

Hívjon, vagy küldjön üzenetet!