Menü

Médiajánlat


Szerepeltesse új építésű projektjét adatbázisukban! 

A potenciális vevők a beruházásról és a rendelkezésre álló új építésű lakásokról részletes információt szerezhetnek, az érdeklődőket közvetlenül az Önök által megadott elérhetőségekre irányítjuk. 

Projekt alapdíj: 20.000 Ft + ÁFA / hó
30 lakás feletti felár: 5.000 Ft + ÁFA / hó
60 lakás feletti felár: 9.000 Ft + ÁFA / hó
100 lakás feletti felár: 14.000 Ft + ÁFA / hó

Miért érdemes felkerülni az oldalra?

CÉLZOTT MEGJELENÉS
Az látogatói célzottan az új budapesti lakópark-projektekről szeretnének tájékozódni. Vásárlási szándékuk kifejezetten új építésű budapesti ingatlanokra irányul. A releváns tartalom magas konverziót jelent és valódi érdeklődőket irányít az értékesítőkhöz.  

DINAMIKUS ADATBÁZIS
Hirdetőként Ön az oldalhoz egyéni adminfelületet kap. Bejelentkezés után személyesen szerkesztheti a projekttel kapcsolatos adatokat, hogy azok naprakész információval szolgáljanak az érdeklődőknek. 
    
CSAK PROJEKTEK
Az adatbázis kizárólag új építésű projektekkel foglalkozik. Használt ingatlanok, önálló lakások nem hígítják a keresési találatokat.

RÉSZLETES KERESŐ
A felhasználók a projektek között könnyedén megtalálják a számukra releváns fejlesztéseket, lakásokat. A részletes keresőben elhelyezkedés, ár, alapterület, szobák száma, átadás éve, stb. alapján szűrhetőek a találatok.


LETISZTULT FELÜLET
A felhasználók átlátható módon tájékozódhatnak a fejlesztések legfőbb jellemzőiről. A potenciális vevők már az összesítő oldalon láthatják a legfontosabb információkat a projektről, az aloldalakon pedig a részletesebb leírásokat olvashatják.

MOBILBARÁT 
Az ajánlatokat mind asztali számítógépről, laptopról és egyéb mobil eszközökről is gond nélkül böngészhetik az érdeklődők.


Jelentkezés hirdetőnek

Keressen meg minket az ujlakasbudapest@gmail.com e-mail címen, vagy a  (30) 664-7046  telefonszámon!